Warenhuis conceptstore weer geopend ook voor platen
Warenhuis weer open
1 maart 2021
Platenbeurs Buurthuis moesel weert
Platen- en cd beurs Weert
18 november 2022
laat alles zien

B-Beth stopt per 1 oktober

B-beth stopt per 1 oktober

B-beth stopt per 1 oktober. Met veel kortingen 50 procent

 

Liesbeth, de eigenaresse van retro kleding winkel B-Beth in Nederweert, stopt per 1 oktober. Zij heeft na twee onzekere en stressvolle corona jaren een andere uitdaging gevonden als leerkracht.

Wat betekent dit voor jou? Het vinyl verkooppunt in Nederweert zal helaas komen te verdwijnen. Maar dit betekent dat ik me meer kan richten op een vast verkooppunt en de website. De website heeft in korte tijd al flink wat veranderingen doorgemaakt en dat zal de aankomende tijd ook zo blijven. Er wordt hard gewerkt om jullie, lieve en trouwe klanten, een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Nu er maar een verkooppunt is zal de wisseling van nieuwe oplages sneller zijn, en alles gericht op een vaste plek.

Ik blijf verkopen tot de winkel sluit, maar ik ga me meer richten op de toekomst. Uiteindelijk beland het assortiement bij Warenhuis ConceptStore en in de webwinkel.

Bij B-Beth is nu een flinke sale bezig met grote kortingen. Houd je van unieke, retro kleding dan is nu je kans om goedkoop wat te scoren. Voor meer informatie bekijk de facebook van B-Beth.

Ik wil Liesbeth bedanken voor de ongelooflijk mooie kans die ze me gegeven heeft, om mijn producten in haar winkel te mogen promoten. Tevens wens ik haar en haar man heel veel succes met de nieuwe uitdaging. Zet hem op Liesbeth!