Gesloten door corona
Gesloten door covid-19
16 december 2020
B-beth stopt per 1 oktober
B-Beth stopt per 1 oktober
17 juli 2022
laat alles zien

Warenhuis weer open

Warenhuis conceptstore weer geopend ook voor platen

Warenhuis conceptstore weer geopend ook voor platen

 

Woensdag is het zo ver! De winkels mogen weer open. Dit geld uiteraard ook voor Warenhuis Conceptstore Weert, waar ik mijn platen aanbied. Maar we houden ons aan de Covid regels die vanaf 3 Maart gelden. Dit betekent dat je een afspraak moet maken als je wil komen. Dit kan heel eenvoudig met een berichtje te sturen naar 06-44008295. Er zal dan een afspraak worden gemaakt voor een tijdvlak dat je kan shoppen. Het voordeel is dat je de winkel zo als voor je zelf hebt, en dus nooit op iemand hoeft te wachten. Ieder nadeel heb z’n voordeel 😉

Omdat we dankzij Covid nog steeds in onzekere tijden leven. Heb ik besloten me toch wat meer op de webshop te focussen. Het warenhuis zal nog steeds aangevuld worden en blijven. Maar ik heb gemerkt dat ik dankzij de webshop meer in direct contact sta met mijn klanten en ze daardoor beter kan helpen. Zo heb ik de afgelopen maanden mensen veel specifieker aan gezochte titels kunnen laten komen. En vergeet vooral niet dat veel platen ook nieuw te krijgen zijn. Als er interesse is in nieuwe muziek of nieuwe releases van oudere albums, schroom je niet om het te vragen. momenteel bestel ik 1 keer in de 2 weken nieuwe platen en meestal zijn ze vrij snel weg.

Alle lieve klanten die ons het afgelopen jaar hebben gesteund, heel erg bedankt. En nu maar hopen dat we de schade dit jaar recht kunnen trekken.

Groetjes Yuppe Fish