Zin in een fis(h)je?

Op zoek naar een vinyl DJ voor je bruiloft, bedrijfsfeest of een ander evenement? Dan kunnen wij van dienst zijn. Mijn naam is Yuppe en ik draai al minstens 10 jaar met lp's op feestjes. Ondertussen heb ik nieuwe DJ collega's ontmoet waar een nauwe samenwerking uit is ontstaan. We draaien allemaal met vinyl, en ieder heeft zijn eigen specialiteit.

Nieuwsgierig geworden? lees hier verder...

Silent disco

Feestje geven naar geen zin in ruzie met de buren? Of gewoon een silent disco feestje omdat het leuk is! Voor iedere gelegenheid kunnen we een silent disco organiseren. Je kunt met dj's werken die live draaien, of je regelt het zelf en sluit je telefoon met spotify aan. Je kunt tot maximaal 3 verschillende kanalen creeren.

Wil je meer weten? lees hier verder...
Sfeer silent disco

Alles om een feestje te geven

Geluidsinstallatie - Yuppe Fish
Wil je zelf een installatie huren om te gebruiken bij je feestje of evenement. Wij verhuren ook losse geluidsinstallaties geschikt voor kleine zaaltjes of voor groepen tot ongeveer 100 personen.

Lees hier verder voor meer informatie 
DJ booth - Yuppe Fish
Zelf plaatje draaien maar geen draaitafels of een leuke DJ-booth. Met deze retro DJ-booths steel je de show. Authentiek vinyl draaien achter een meubel die net zo retro is als de platen die je draait.Binnenkort meer...

Momenteel wordt er aan de website gewerkt. Binnenkort komt er meer informatie