Geluidsinstallaties

Voor elk feest een passende installatie

 

Geluidsinstallaties

Momenteel werken wij standaard met een geluidsinstallatie die bestaat uit twee subwoofers en twee top speakers. Wij hebben 18 inch subwoofers zodat je het maximale uit je bas kunt halen. Deze set is zeer geschikt voor moderne muziek waarbij de bas een belangrijke factor is. Deze set heeft een redelijk bereik en is zeer geschikt voor een feest in een zaaltje met ongeveer maximaal 100 personen. Is dit niet genoeg? neem dan contact met ons op zodat we een beter passende set voor je kunnen plaatsen.

Specificaties

Geluid set-up:
2x 50x80cm en circa 2 meter hoog.
1 groep stroom volstaat voor deze geluidsinstallatie.
Deze installatie is actief. Wat betekend dat elke speaker apart wordt aangesloten op het stroomnetwerk. Hierdoor heb je geen eindversterker nodig.

De installatie is zeer gemakkelijk op te zetten en de mogelijkheid is er om het geluid door te lussen naar meerdere speakers.

Recensies

 
 • Nadia Tlemsani
  Ik raad deze top DJ aan iedereen aan! Hij heeft er een geweldig feest van gemaakt met zijn professionaliteit en bakken vol vinyl. Iedereen kan zijn of haar plaat uitzoeken en DJ Yuppe draait 'm. Mooie retro aankleding. Fantastisch!!! De gasten die op het feest waren, praten er nog over. Thanks!!!!! GENOTEN Yuppe 🎉💋
  Nadia Tlemsani
 • Roger Ristenpatt
  Heerlijke muziek en het plezier straalde er van af. Alles was prima en professioneel geregeld en de hele opstelling zag er leuk, gezellig en retro uit. Yuppe, dankjewel! Het was geweldig, we hebben genoten 😄
  Roger Ristenpatt
 • Lonneke Weijers
  Deze man maakte er een top feestje van #einfestivalderliebe! Hij zette precies het festivalsfeertje neer waar wij naar op zoek waren!! Het was dat wat we van onze bruiloft hoopte en meer!!! Yuppe, ontzettend bedankt voor de goede nummers die je draaide, voor je enthousiasme en je plezier. Niet alleen wij hebben ontzettend van je genoten, maar al onze gasten vonden het ook fantastisch!!! DANK DANK DANK Je had alles piekfijn geregeld wat de muziek betreft, ook met de band die er in de avond nog bij kwam. We hebben dit helemaal los kunnen laten in de aanloop naar de bruiloft toe :)
  Lonneke Weijers
 • Mirjam van der Sluijs-Hoebeke
  Yuppe maakt je feest echt compleet met zijn geweldige platen en zijn vintage aankleding. Voor iedereen zit er qua smaak en stijl wat bij, van sixties, seventies, eighties, pop, soul, r&b, reggae, punk of rock. En hij heeft er zelf ontzettend veel lol in! En wij dus ook ;)!
  Mirjam van der Sluijs-Hoebeke
 • Kris de Pee
  Yuppe creëert samen met zijn Oldtimer Volkswagen busje en ouderwets meubilair een gezellige setting en met zijn verrassende platencollectie dans je de voetzolen van je schoenen!
  Kris de Pee
  Pluimage festival