Silent Disco

we believe in having a blast without causing a ruckus

Silent disco

Ben je bang dat je buren weer over het geluid gaan klagen zodra je een feest geeft? Wij hebben de oplossing, “Yuppe Fish Silent Disco”. Wij bieden een simpele oplossing dat je geen moment zonder muziek laat zitten, en omwonende niet stoort.

Bij Yuppe Fish, voorzien we je van een nette silent disco set voor je evenement. De set komt met maximaal drie zenders, waardoor je naadloos tussen kanalen kunt schakelen. Dit betekend dat je gasten zelf kunnen kiezen op welk kanaal ze blijven hangen en willen dansen. Het is een ervaring die niet alleen heel erg leuk is om te doen, maar ook heel attent is naar je buren toe.

Waarom kies je “Yuppe Fish Silent Disco”? Omdat wij geloven in plezier hebben zonder overlast. Of je nu een knal feest wil geven of gewoon plezier wil hebben, onze silent disco set is de perfecte keuze. Laat geluidsoverlast klachten je avond niet verpesten. Kies voor de “Yuppe Fish Silent Disco”, en dans feest de hele nacht zonder zorgen. Neem contact met ons op om je silent disco te reserveren, en maak je klaar voor een uniek feest.

Specificaties: Silent disco

Wat zit er in de silent disco set.
De standaard silent disco set tot 50 personen is voorzien van 50 opgeladen koptelefoons, 3 zenders, en bijhorende kabels.

Waar zorg je zelf voor.
Je hebt een stroompunt nodig om alles aan te sluiten, en je hebt per zender een apparaat nodig wat muziek kan afspelen. Dit apparaat kan van alles zijn, je telefoon, een walk- of discman, een stereotoren, of zelfs een complete DJ set. De aansluiting voor de zenders is een 3,5 milimeter mini-jack (koptelefoon aansluiting). Voor diverse moderne telefoons betekend dat je een extra adapter kabel nodig hebt, omdat deze telefoons niet meer standaard die aansluiting hebben.

Streamen.
Wil je graag de muziek kunnen streamen, zorg dat je de installatie zo plaatst dat je een sterk wifi signaal hebt.

Optioneel.
 • Boek een, twee of misschien wel drie DJ's voor een live set op de silent disco. Wij werken samen met diverse andere (vinyl) DJ's. Interesse? Vraag naar de mogelijkheden.

 • Een combinatie met podium geluid en silent disco is ook mogelijk. Zet een live show neer en richt een ander deel in voor de silent disco. Op deze manier is er voor ieder wat wils. Je zou zelfs een silent disco kanaal kunnen wijden aan de live show.


Er zijn vele oplossingen en opties om jouw feest het leukste feest te maken. Voor technische vragen, neemt u gerust contact met ons op.

Recensies

 
 • Nadia Tlemsani
  Ik raad deze top DJ aan iedereen aan! Hij heeft er een geweldig feest van gemaakt met zijn professionaliteit en bakken vol vinyl. Iedereen kan zijn of haar plaat uitzoeken en DJ Yuppe draait 'm. Mooie retro aankleding. Fantastisch!!! De gasten die op het feest waren, praten er nog over. Thanks!!!!! GENOTEN Yuppe 🎉💋
  Nadia Tlemsani
 • Roger Ristenpatt
  Heerlijke muziek en het plezier straalde er van af. Alles was prima en professioneel geregeld en de hele opstelling zag er leuk, gezellig en retro uit. Yuppe, dankjewel! Het was geweldig, we hebben genoten 😄
  Roger Ristenpatt
 • Lonneke Weijers
  Deze man maakte er een top feestje van #einfestivalderliebe! Hij zette precies het festivalsfeertje neer waar wij naar op zoek waren!! Het was dat wat we van onze bruiloft hoopte en meer!!! Yuppe, ontzettend bedankt voor de goede nummers die je draaide, voor je enthousiasme en je plezier. Niet alleen wij hebben ontzettend van je genoten, maar al onze gasten vonden het ook fantastisch!!! DANK DANK DANK Je had alles piekfijn geregeld wat de muziek betreft, ook met de band die er in de avond nog bij kwam. We hebben dit helemaal los kunnen laten in de aanloop naar de bruiloft toe :)
  Lonneke Weijers
 • Mirjam van der Sluijs-Hoebeke
  Yuppe maakt je feest echt compleet met zijn geweldige platen en zijn vintage aankleding. Voor iedereen zit er qua smaak en stijl wat bij, van sixties, seventies, eighties, pop, soul, r&b, reggae, punk of rock. En hij heeft er zelf ontzettend veel lol in! En wij dus ook ;)!
  Mirjam van der Sluijs-Hoebeke
 • Kris de Pee
  Yuppe creëert samen met zijn Oldtimer Volkswagen busje en ouderwets meubilair een gezellige setting en met zijn verrassende platencollectie dans je de voetzolen van je schoenen!
  Kris de Pee
  Pluimage festival