Welkom in onze webshop. We hebben een flinke verzameling tweedehands en nieuw vinyl. Het grootste deel van deze voorraad reist met ons mee naar de platenbeurzen. Je kunt hier bestellen en kiezen om afhalen in de winkel, een platenbeurs of een afspraak maken om het op een ander tijdstip op te halen in Weert. Verzenden kan uiteraard ook.

Natuurlijk verkopen we ook nieuwe platen. Onze webshop collectie groeit, maar staat je titel er niet tussen? Vraag er gerust naar, grote kans dat jouw favoriete plaat gewoon te bestellen is. Levertijden kunnen echter flink oplopen dus bestel op tijd. Wij zijn altijd benieuwd welke titels jullie interesseren, dus stuur die verzoekjes maar door.

Wil je liever een “originele” release dan kun je je geluk proberen tussen het tweedehands aanbod in de webshop. Of bij Warenhuis Conceptstore in Weert. Alle tweedehandse lp’s  worden gewassen met een speciale wasmachine. Hierdoor verwijderen wij een groot deel van de opgehoopte stof en vuil resten tussen de groeven. En je lp is weer een tijdje anti statisch. Alle tweedehands lp’s met een kapotte binnen hoes worden voorzien van een nieuwe binnen hoes, en alle platen worden voorzien van een nieuwe kraakheldere buiten hoes. Die we ook hier op de site verkopen.
Wees milieu vriendelijk en koop tweedehands.

Resultaat 1–24 van de 2034 resultaten wordt getoond