De Lelystadse Platenbeurs
De Lelystadse Platenbeurs
29 mei 2024
Foodstock Veghel
Foodstock Veghel
7 juni 2024
laat alles zien

Weekend @ HipPeace

Weekend @ HipPeace

Weekend @ HipPeace

 
 

Weekend @ HipPeace 21 t/m 23 juni

Welkom bij het Weekend@HipPeace Festival in Stein! Het is bijna zover! Van 21 t/m 23 juni 2024 vindt het HipPeace Festival plaats, hét gezellige vintage retro festival in Stein, Limburg. Dit jaar belooft een onvergetelijk weekend te worden, boordevol activiteiten en muzikaal vermaak. Als muziekprogrammeur kan ik met trots aankondigen dat ik, Yuppe Fish, heb gezorgd voor drie dagen vol muziek met een line-up van leuke lokale en regionale bandjes. Voor het volledige programma en alle details kun je het beste een kijkje nemen op onze website: hippeace.nl.


Maar dat is nog niet alles! Naast de geweldige muziekoptredens staat Yuppe Fish en zijn team, ook op de markt op zaterdag 22 en zondag 23 juni. Hier kun je terecht voor een fantastische selectie van nieuwe en tweedehands lp's. Het voelt alsof je teruggaat in de tijd, nietwaar?


Tijdens het festival zijn er ook foodtrucks, oldtimers, een kinderspeelhoek en diverse willekeurige shows die plaatsvinden. Van rockbands tot yoga, er is voor ieder wat wils. Kortom, het Weekend@HipPeace Festival belooft een bruisend evenement te worden waar je kunt genieten van goede muziek, gezelligheid en nostalgie.


Mis het niet en zorg dat je erbij bent. We verwelkomen je graag op het HipPeace Festival!


Altijd op de hoogte blijven van de laatste binnenkomers, evenementen, en leuke nieuws berichten. Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ben altijd de eerste met de laatste nieuwtjes.

 
 

ook interessant

Judas Priest - Painkiller

Judas Priest – Painkiller

Nu verkrijgbaar Bestel het nu hier.
Bestel hier
Ice Cube - AmeriKKKa's Most Wanted

Ice Cube – AmeriKKKa's Most Wanted

Nu verkrijgbaar! Bestel het nu hier.
Bestel hier
Party Animals - Greatest Hits

Party Animals – Greatest Hits

Nu verkrijgbaar Bestel het nu hier.
Bestel hier
Jeff Buckley - Grace

Jeff Buckley – Grace

Nu verkrijgbaar! Bestel het nu hier.
Bestel hier