Jubileum tweedehands platenzaak weert
Jubileum Vinyl Shop Weert
18 februari 2019
vanaf 12 maart pinnen mogelijk
Pinnen
7 maart 2019
laat alles zien

Retro DJ Yuppe Fish viert jubileum van tweedehands lp winkel

Retro DJ Yuppe Fish viert jubileum bij WarenHuis conceptstore

Retro DJ Yuppe Fish viert jubileum bij WarenHuis conceptstore.

Weert – Vinyl DJ en winkel eigenaar Yuppe Fish viert zijn één jarig bestaan van de tweedehands lp winkel. Dit heugelijke feit vieren we door middel van met een pop-up store in het WarenHuis conceptstore, Beekstraat 54 te Weert. Vanaf 12 Maart zal de pop-up store zijn deuren openen, om alle vinyl liefhebbers, verzamelaars, en beginnend enthousiastelingen een kans te geven hun collectie uit te breiden.

In maart bestaat de vinyl winkel één jaar. Maar de locatie bleek moeilijk vindbaar voor velen. De Retro DJ heeft de handen ineen geslagen met Susan en Rachel van WarenHuis conceptstore en besloten het jubileum daar te vieren in de vorm van een pop-up store in de binnenstad van Weert. Dit brengt een aantal voordelen voor de lp liefhebber met zich mee. Ten eerste, een betere vindbaarheid, je kunt wanneer je in de binnenstad bent gewoon even binnenlopen en hoeft dus niet speciaal naar een andere locatie te rijden. En ten tweede, je kunt er vijf dagen per week terecht, ten opzichte van één dag per week.

Het WarenHuis was een gemakkelijke keuze, de sfeer die zij uitdragen, sluit naadloos aan op die van de retro DJ. Alle producten worden gepresenteerd op vintage meubels net als bij de dj zijn lp winkel. Maar het WarenHuis biedt meer dan een collectie bijzondere producten. Je kunt er op je gemak een kopje koffie drinken of zelfs even lunchen bij tostibar Dikke Mik. Ook is er tweedehands kwaliteitskleding voor dames te koop in Rewear Store.

De vinyl winkel eigenaar vertelt dat bezoekers aan zijn winkel liever niet online bestellen, maar juist nostalgisch door bakken lp’s willen bladeren en ook daar de tijd voor nemen. Hij geeft aan het prachtig te vinden en zegt: ‘En dit is de reden waarom ik hiermee begonnen ben. En hoop er nog jaren mee door te kunnen gaan.

Alle ontwikkelingen omtrent de lp winkel worden gepubliceerd op www.yuppefish.nl