Platen- en CD beurs weert 2023
CD en platenbeurs weert 2023
6 december 2023
laat alles zien

Opruiming uitverkoop

Uitverkoop vinyl januari 2024

Uitverkoop vinyl januari 2024

 
 

Opruiming uitverkoop!

We stappen het nieuwe jaar in en het is tijd voor de grote opruiming. Dat betekend de gehele maand januari veel korting op het webshop assortiment. Deze kortingen gelden alleen voor de webshop.

Aankomend jaar staan ons wat veranderingen te wachten. Zo gaan we de website aanpassen, komt er een nieuwe huisstijl, en we hebben nieuwe diensten die we aanbieden. Het magazijn wordt flink uitgedund en opnieuw ingedeeld.

Wat kunnen jullie van ons verwachten aankomend jaar?
We gaan ons focussen op goede kwaliteit en titels tweedehands en nieuwe lp’s voor in de winkel en in de webshop. Voor iedereen die zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief zal als eerste op de hoogte worden gesteld van ons nieuwe assortiment, voor zowel de winkel als de webshop.

Ook zullen we ons gaan spitsen op platenbeurzen. Niet alleen in de regio maar door heel Nederland. Op welke beurzen we staan zal bekend worden gemaakt via de nieuwsbrief, website, en social media. Suggesties voor leuke platenbeurzen bij jouw in de buurt zijn welkom.

Nieuw in onze diensten is onder andere de silent disco. Een feestje geven zonder te veel overlast? Dat kan met onze koptelefoons met maximaal 3 verschillende luister kanalen. Je gasten kunnen zelf met de koptelefoon een kanaal kiezen. De kanalen kunnen via een computer, telefoon, stereo, of een ander afspeelapparaat aangestuurd worden en je kunt je eigen afspeellijst er aan hangen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Wilt u zelf plaatjes draaien of heeft u een DJ maar geen apparatuur? Dan kunt u bij ons een DJ-booth set, en een geluidsinstallatie huren. Deze zijn los van elkaar te huren of in combinatie. De geluidsinstallatie kunt u ook gebruiken zonder DJ-booth. Voor vragen over de mogelijkheden en kosten verwijzen we u graag naar het contactformulier.

Laten we er samen een mooi jaar van maken.

 
 

ook interessant

Rolling Stones, The - Sticky Fingers

Rolling Stones, The - Sticky Fingers

Nu verkrijgbaar Bestel het nu hier.
Bestel hier
Pearl Jam - Ten

Pearl Jam - Ten

Nu verkrijgbaar! Bestel het nu hier.
Bestel hier
Beatles, The - Now And Then - 12 inch singe

Beatles, The - Now And Then - 7 inch singe

Nu verkrijgbaar Bestel het nu hier.
Bestel hier
Calvin Harris - I Created Disco

Calvin Harris - I Created Disco - vinyl

Nu verkrijgbaar! Bestel het nu hier.
Bestel hier