Yuppe Fish opent platenzaak
26 februari 2018
Nieuwe oplage LP's
Extra geopend a.s. Zaterdag
6 maart 2018
laat alles zien

Nieuwe platenwinkel Yuppe Fish

Vrijdag opende Yuppe Fish, lokale DJ, in het bijzijn van wethouder Gabriels een tweedehands platenzaak bij Perron 8 op de Parallelweg 168 unit 19 in Weert.

In de nieuwe zaak wordt een brede selectie aan muziek aangeboden uit alle genres en tijdperken, maar ook vinyl-verwante artikelen. De eigenaar (Retro DJ) Yuppe vertelt: “ik heb altijd iets met muziek gedaan, en wil het blijven doen. Toen mijn band stopte besloot ik alleen verder te gaan als vinyl DJ. Binnen een jaar werd die hobby een bedrijf, en nog een jaar later wist ik niet meer waar ik met mijn spullen en overschot aan vinyl naar toe moest. Op dat moment besloot ik bij Perron 8 in Weert een ruimte te huren, waar ik kan werken en het overschot aan lp’s ter beschikking kan stellen aan andere vinyl liefhebbers.”

De ruimte, unit 19 in Perron 8 is geheel in huiselijke retrosfeer ingericht. Alles draait er om nostalgie. De mensen moeten zich hier terug in de tijd wanen en zich thuis en welkom voelen terwijl ze door de platen bladeren en er naar kunnen luisteren. Nieuwe oplagen lp’s worden op de website en sociale media bekend gemaakt, maar mensen die naar de winkel komen hebben eerste keus.

De winkel zal beperkte dagen geopend zijn. De openingsdagen en tijden zullen gepubliceerd worden op deze website.