Faces - Ooh La La
Faces – Ooh La La
19 maart 2024
Everly Brothers, The - Roots
Everly Brothers, The – Roots
27 maart 2024
laat alles zien

Sam Cooke – Man And His Music, The


1 op voorraad

Artikelnummer: 22346 Categorie:
Extra informatie

Sam Cooke – Man And His Music, The


Sam Cooke



Kwaliteit LP


Kwaliteit Hoes



RCA – PL 87127(2)


Europese release 1986, Hype sticker op hoes


Man And His Music, The


2LP, Compilation, Remastered, Gatefold


A1 Touch The Hem Of His Garment 2:01
A2 That's Heaven To Me 2:01
A3 I'll Come Running Back To You 2:11
A4 You Send Me 2:45
A5 Win Your Love For Me 2:54
A6 Just For You 2:19
A7 Chain Gang 2:34

B1 When A Boy Falls In Love 2:40
B2 Only Sixteen 2:02
B3 Wonderful World 2:05
B4 Cupid 2:30
B5 Nothing Can Change This Love 2:35
B6 Rome Wasn't Built In A Day 2:28
B7 Love Will Find A Way 2:15

C1 Everybody Loves To Cha Cha Cha 2:36
C2 Another Saturday Night 2:26
C3 Meet Me At Mary's Place 2:42
C4 Having A Party 2:26
C5 Good Times 2:26
C6 Twistin' The Night Away 2:40
C7 Shake 2:49

D1 Somebody Have Mercy 3:01
D2 Sad Mood 2:28
D3 Ain't That Good News 2:29
D4 Bring It On Home To Me 2:41
D5 Soothe Me 2:10
D6 That's Where It's At 2:37
D7 A Change Is Gonna Come 3:14

Beoordelingen (0)


Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.