Faces - Ooh La La
Faces – Ooh La La
19 maart 2024
Everly Brothers, The - Roots
Everly Brothers, The – Roots
27 maart 2024
laat alles zien

Buddy Holly – All Time Greatest Hits


1 op voorraad

Artikelnummer: 22290 Categorie:
Extra informatie

Buddy Holly – All Time Greatest Hits


Buddy Holly


Rock & Roll, Rock

Kwaliteit LP


Kwaliteit Hoes



MCA Records – 300 790


NL release 1980


All Time Greatest Hits


2LP, Compilation, Stereo, Gatefold


A1 Peggy Sue 2:30
A2 Every Day 2:07
A3 That'll Be The Day 2:26
A4 Look At Me 2:05
A5 What To Do 1:52
A6 I'm Lookin' For Someone To Love 1:55
A7 Well… All Right 2:13

B1 Rave On 1:47
B2 It Doesn't Matter Anymore 2:01
B3 Oh Boy! 2:07
B4 True Love Ways 2:47
B5 I'm Gonna Love You Too 2:12
B6 It's So Easy 2:01
B7 Not Fade Away 2:20

C1 Heartbeat 2:07
C2 Listen To Me 2:20
C3 Words Of Love 1:53
C4 Maybe Baby 2:02
C5 Tell Me How 2:55
C6 Crying, Waiting, Hoping 2:10
C7 Now We're One 2:05

D1 Wishing 2:00
D2 Peggy Sue Got Married 2:03
D3 Think It Over 1:44
D4 Love's Made A Fool Of You 1:57
D5 Slippin' And Slidin' 3:29
D6 Brown-Eyed Handsome Man 2:02
D7 Fool's Paradise 2:28

Beoordelingen (0)


Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.