Scorpions - Best Of Scorpions
Scorpions – Best Of Scorpions
20 maart 2024
laat alles zien

Audrey Hepburn, Rex Harrison – My Fair Lady = Mi Bella Dama


1 op voorraad

Artikelnummer: 19746 Categorie:
Extra informatie

Audrey Hepburn, Rex Harrison – My Fair Lady = Mi Bella Dama


Audrey Hepburn, Rex Harrison


Soundtrack, Musical, Stage, Screen

Kwaliteit LP


Kwaliteit Hoes



Belter – 2-90.006


Spaanse release 1982, Ringwear, Plek op hoes, Inclusief promo boekje


My Fair Lady = Mi Bella Dama


Album, Reissue, Stereo


A1 Obertura 3:20
A2 ¿Por Que No Aprenden? = Why Can't The English? 2:37
A3 Tan Feliz = Wouldn't It Be Loverly 4:18
A4 Hombre Normal = I'm Just An Ordinary Guy 4:15
A5 Con Un Poquitin De Suerte = With A Little Bit Of Luck 2:28
A6 Ya Veras = Just You Wait 2:57
A7 El Rey Que Hay En Madrid = The Rain In Spain 2:15
A8 Podria Yo Haber Bailado Toda La Noche = I Could Have Danced All Night 3:55

B1 Gavota Ascot = Ascot Gavotte 3:02
B2 La Calle Donde Vives = On The Street Where You Live 1:58
B3 Lo Hiciste = You Did It 3:57
B4 Enseñame = Show Me 2:12
B5 Llevame A Tiempo A La Iglesia = Get Me To The Church In Time 3:21
B6 Himno Al Hombre = A Hymn To Him 3:28
B7 Aun Sin Ti = Without You 2:30
B8 Me Acostumbre A Ti = I've Grown Accustomed To Her Face 4:50

Beoordelingen (0)


Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.