Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Toost Foodtruck festival Rijswijk

23 september 2018 @ 13:00 - 21:00

Gratis
Toost Foodtruck festival

Samen met vrienden, kennissen of relaties onbevangen genieten van heerlijke gerechtjes, verfrissende drankjes én mooie deuntjes in de vorm van live muziek! En dat terwijl het kroost geniet van het speciale kids entertainment. Toost is een intiem, ongedwongen dorpsfeest met de nadruk op FOOD. Het is een gezellig en informeel samenzijn. Een beleving voor jong en oud. Samen met onze aanhangers -foodtrucks- gaan we alles uit de kast halen om er wéér een succes van te maken. Jij komt toch ook?

Wanneer?

Omdat niet iedereen elke dag kan, doen we het gewoon het hele weekend! Van 21 September tot en met 23 September. Kom één dag, het hele weekend of een paar uurtjes. Álles kan, wij vinden het vooral belangrijk dát de tijd die je samen met ons doorbrengt; de moeite waard was!

TOEGANG? GRATIS!

Wij willen dat iedereen kan genieten van gezelligheid. Dus daarom is de toegang gratis. Wel vragen wij bij de bestelling van je eerste drankje € 1,50 voor de beker.

Deze beker heb je gekocht en mag je dus houden. Maar dat is niet alles, je krijgt er namelijk nog veel meer voor terug!

Wat krijg je er allemaal voor terug? Een gratis toegankelijk festival met de hele dag live muziek, heel veel entertainment voor de kinderen en vooral heel veel gezelligheid!

Dus hopelijk TOOSTEN we samen. Op vriendschap, liefde en gezelligheid!

Gegevens

Datum:
23 september 2018
Tijd:
13:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Website:
http://www.toostfoodtruckfestival.nl

Locatie

Naald van Rijswijk
Huys Ter Nieuburchlaan
Rijswijk, Nederland
+ Google Maps